sábado, 29 de noviembre de 2008

4 dits de neu







Aquest es el gruix de neu que ha caigut avui des de les 7.45 del matí fins a les 13.00. Es tot un esdeveniment veure com cau la neu, i escoltar el seu soroll al caure sobre la que hi ha.

Hem aprofitat per fer unes fotos, també, ja que no sabem si tornarà a nevar o no.

La temperatura ha pujat, estem a 0 graus, per alguns a lo millor serà fred, però a 0 graus en aquesta època de l'any, no es fred. Tot s'estabilitza. Ja u vaig dir ahir a la Monica mentre la pujava cap a casa, al passar per Montardit de Baix, els vedellets petits del Curt, feien un salts i un espernecs no gaire usuals per ells. Tot marcava el que avui ha passat. També van estar comentan que les aguiles, havien tornat a baixar molt cap a la ribera. Si ja o diuen ja, els animals o marquen avans que les persones, per cert, des nostres dos gats, dormen plàcidament i ni la nostra presència els hi fa obrir un ull. Quin fred que bé deu meu.
Bueno, a les pistes d'esqui estaran molt contents, i al nostre negoci també per que no dir-ho, al cap i a la fí, vivim d'això.

4 comentarios:

Paula dijo...

Y las fotos de la nieve donde las dejaste???

Fonda Farré dijo...

Hola Buhoma

disculpam per les fotos, però al Pallars, també ens quedem sense ADSL, així que no les he pogut penjar fins avui.

Moltes gràcies per mirar el blog.

Jaume

Paula dijo...

Bueno que conste que leo todo lo que pones aunque me cuesta un rato enterarme, no si al final voy a tener que aprender catalan!!

No me di cuenta del nombre que sale en blog, tal vez si te digo que somos "LA XU y EL XU" nos reconozcas mejor.

Un saludo a toda la family...

Fonda Farré dijo...

ok, de acuerdo, menos mal que os dais a conocer, jajajja, encantado de que sigais nuestro blog.
un abrazo, y quien sabe, a lo mejor nos vemos por fiestas o en enero por la capital del reino,jjaja, un abrazo y felices fiestas