jueves, 13 de noviembre de 2008

GUM FM



Quina pena porto ultimament. LA NOSTRA RADIO GUMFM, es morirà molt aviat al Pallars Sobirà, i les meves hores passades amb ella a la cuina, s'hauran de tornar a substituir per un CD de mússica. No podré sentir al TORRENTE, ni a tants d'altres coneguts que cada dia m'alegren la meua jornada de treball.

Tot per que el CAC, els hi ha retirat les frecuències en que emeten al Pallars Sobirà, Jussà i Alta Ribagorza. Crec que no hi ha dret que els qui vivim en aquestes comarques, ens quedem sense la NOSTRA RADIO, sense LA BARRACA DE LA PRADERA, sense TATONEVAT, sense SKYGUM, sense MANDONGO un programa que feien els nens del Pallars, quina pena, de veritat, ens sentim tan impotens i tant tristos a la Fonda, que no sabem que hem de fer.

GUMFM, trànquils, que instalaré altaveus al meu pc de la cuina per siguir escoltan-vos , però crec que al cotxe no en porto, veus com no tot te solució.

El dia que marxeu, us trobarem a falta moltíssim, inclús la Maria, que es la mestressa, i que sempre que sentia parlar a algú conegut, hi possava l'orella. Quina pena senyors del CAC, ens deixeu morts amb les vostres decisions, menos mal que no viviu aqui.

GUMFM, ha esta un verdader plaer poder contar amb vosaltres durant aquest 7 anys, i Parramón, gràcies per les lluides de cervell que fas cada matí.

Des de Baro i amb molta pena, FINS AVIAT RADIO NOSTRA, OS TROBAREM A FALTA GUMFM.
__________________________
si serveix d'alguna cosa, enviu una carta o un mail a aquesta adreça per manifestar la vostra queixa. l'adreça es: audiencia.cac@gencat.cat
Consejo Audiovisual de Cataluña (CAC)


Contact Information:
Email: audiovisual@gencat.netEntença, 321, 08029 BarcelonaTel: 93 363 25 25
O visite la página web del Consejo Audiovisual de Cataluña.
Email: audiovisual@gencat.netEntença, 321, 08029 BarcelonaTel: 93 363 25 25

No hay comentarios: