jueves, 9 de octubre de 2008

Ets un puto Crak "Francisco"


Si, segurament tots en tenim d'amics, però segur, segur, que amb els dits de la mà, els podem contar i encara t'hen sobren..

Es el meu cas també. El meu te nom i cognoms, es diu Xavier Ayala, i es un "puto crack"

En Xavi, que juntament amb la seva dona la Vanesa, venen de familia humil, són aquestes les persones que realment valen la pena. D'ella en parlaré poc, ja que no es dedica en aquest món directament, però estic molt content de que sigui la seva dona. D'ell, en podria arribar a parlar fins demà o millor dit fins no se cuant.
Es un xaval com dèu mana. Si tens algun problema i el truques, segur que et dòna un bon consell, i si a més et pot ajudar, allí hi és.

D'estudiar se n'ha fotut un fart. El seu començament va ser a l'escola Hoteleria de Lleida, d'allí a uns quants restaurants i de bons eh!! no se pas cuants anys de segon somelier del Celler de Can Roca a Girona, on al costat d'en Pitu Roca, en va apendre lo que va voler, i us aseguro que devie ser com una esponja.

Un cop acabada aqueta etapa, es va decantar pel que més l'hi apassiona ( a part de la Vanesa que es la primera), el món del vi.
Una distribuidora de vins de Girona el va "arroplegar" per tastar vins, i fer tastos. Després d'aquets pas, va entrar a treballar a La Carte des Vins (26 botigues especialitzades). Ah creat recenment una nova empresa GASTROSOLUCIONS, i a més es president de la delegació a Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, casi res tu.

Bueno a part de fer moltes i moltes coses, assessorar a restaurants en les cartes de vins, maridatjes i altres temes d'aquets món, ara resulta que ha creat una mostra de vins de la D.O. Costers del Segre a Lleida. El lloc escollit es l'Institut d'Estudis Ilerdens i la data, el 13 d'octubre. Segur que triumfarà, segur, per que ell es així d'onest i treballador. Segur que les coses l'hi aniran com l'hi han d'anar, segur, per que ell es un capficat amb aquestes coses. I per si no en tingués prou encara, també l'hi toca assesorar a uns bojos que ara volen fer vi al Pallars, jajaj.
Estic molt conten per la meva part de que ell sigui en aquest projecte, ja que va ser gràcies a mi que els promotors del vi al Pallars el coneguessin. Se que de moment no els hi ha fallat, i crec i afirmo que no els fallarà, per que el projecte és d'aquetos bojos, però la ilusió també es un xic seva.

Amb persones com en Xavi, pots agafar-los de la ma i caminar a segues, per que ell, segur que no et farà caure mai, ara bé, si l'hi fots una putada per petita que sigui, l'has cagat. Aquí s'acaba l'amistat, i crec que es com a de ser, ja que si un o entrega tot al començament, va a mort, i ell no vol que els altres li fallin.

Bueno, només dir que a la provincia de Lleida, tenim un diamant en brut que s'està pulint sol. El resultat el veureu molt aviat, i crec que ens haurem de possar ulleres de sol, per poder veure la resplandor que donarà la seva llarga vida.

Des del Pallars Sobirà i més concretament des de Baro, un abraçada AMIC, i ......................................" ENDAVANT LAS HACHAS" ajjaja


" Ah per cert Xavi, ja et trucaré que t'ai d'asplicar una cosa ok ..... venga besitos a la Vanesa"

2 comentarios:

Xavi Ayala dijo...

Moltes gràcies, per aquesta "crítica". Penso que el projecte que estem engendrant amb aquestos "bojos" donarà força a parlar. Si no ja hen parlarem d'aqui un temps. Bé, el mes important que he apres en aquesta vida m'ho heu ensenyat les persones com tu. Moltes gràcies i petons a les teves dones.

Fonda Farré dijo...

mira que modest, jajaj, Xavi, que jo ja et vaig coneixe tal i com ets, no vaig ser pas el teu profe ni un familiar pròxim, aixins que ja saps a qui ho has d'agrair. Com sempre tant humil...
Salut