lunes, 6 de octubre de 2008

Pelicula

Rodatge al pont romànic de Gerri, amb Emilio Gutiérrez Caba,
a l'esquerra, amb ulleres i barba blanca.


Mentre al Pallars es movitiza per el rodatge mostruós de les Veus del Panamo, a Gerri de la Sal, i molt humilment, s'esta gravant també una pelicula. El prota es l'Emilo Gutierrez Cava, crec que es una mica conegut. La producció segons m'han comentat, es jove i amb moltes ganes.
El rodatje es realitza al meravellós Pont de Gerri. Es fa durant aqueta nit, i crec que durants els dos dies posteriors. Han mullat el pont, han possat llums, la gent de Gerri, fan cua i l'espectacció està asegurada.


noticia d'avui al segre 10/10/2008

Pallars Sobirà, es roda!

El rodatge al pont romànic de Gerri de la Sal d'una escena per a una pel·lícula ha coincidit aquesta setmana amb l'inici de l'enregistrament de 'Les veus del Pamano'
1
Rodatge al pont romànic de Gerri, amb Emilio Gutiérrez Caba, a l'esquerra, amb ulleres i barba blanca.
CARLOTA CANUTDescripcio de la imatge-->
PILAR ALBERT Gerri de la Sal

El Pallars Sobirà s'ha convertit aquesta setmana en un immens plató de cine amb dos produccions que han coincidit a elegir els escenaris naturals de la comarca pirinenca per a les seues respectives pel·lícules. Dilluns va arrancar a Enviny, prop de Sort, el rodatge de la minisèrie de TV3 Les veus del Pamano i ahir va finalitzar a Gerri de la Sal la gravació d'unes escenes exteriors per a la pel·lícula Lo importante de la vida es no haber muerto, amb la presència en aquest poble pallarès d'actors com Emilio Gutiérrez Caba i la jove Marian Aguilera (Al salir de clase, Los hombres de Paco, Laberint d'ombres).


La pel·lícula és dirigida per Pablo Martín, Marc Recuenco i Olivier Pictet, que formen part d'Olpama, un jove col·lectiu de cineastes fundat a Barcelona. Ahir van finalitzar el rodatge d'una de les escenes clau del film, al pont romànic de Gerri de la Sal, únic exterior de la pel·lícula, que a partir del pròxim dia 15 es traslladarà a Ginebra per rodar en una casa "laberíntica", segons va explicar a SEGRE un dels directors, Pablo Martín.
Jaume

No hay comentarios: