miércoles, 30 de julio de 2008

Oficina de Turisme

Recentment l'oficina de Turisme del Pallars Sobirà, ha creat un bloc per donar més informació a l'avast de tothom. si la voleu visitar, es fàcil des d'aquí http://otpallarssobira.wordpress.com/.
Crec que és molt important tenir una oficina de Turisme digital, com crec que es aquesta, tant per nosaltres com per els nostres clients. Ara bé, uns cartells més grans a la localitat de Sort, serien quelcom més agraits per els visitants que la busquen, i que segons ells, no està del tot ben senyalitzada.

Entre tots ho farem millor i segur, gràcies Nuria i Jordi i enhorabona per el blog

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jaume,

Gràcies per la teva col.laboració que es molta i estar al nostre costat sempre que ho necessitem, la gent activa com tu fa crèxier un país, i el nostre cada dia més necessita impulsos.

Et vull donar la gran notícia, ja tenim cartells, ens van arribar ahir, seran tres i, de tamany 1,50x2m que aniran a les façanes principals, esperem tenir-les montades ben aviat...

Continua donant opinions, ja que molt cops nosaltres no veiem els erros que podem cometre però si ens dieu quelcom tenim les eines i les ganes per millorar dia a dia.

No volia acabar sense felicitar-te amb la tasca que esteu portant amb la Xicoia, exemplar seria l'única paraula que us defineix i així m'han fet constància representants de turisme d'arreu. Continueu així i saber que teniu l'Oficina de turisme al vostre costat.

Núria Bosor
Responsable Turisme Pallars sobirà