Si, aquest és el nom del nostre proveïdor de geleés i melmelades. En Manu. Un xicot tocat i ben tocat per la tramuntana (trevalla a Sant Pere Pescador, Girona, http://www.rebostempordanet.com/) i us aseguro que el vent algun que altre cop l'hi ha tocat.
Es dedica amb ment, cos i ànima a un dels seus oficis preferit, encara que no sigui el que ha estudiat, les confitures i les geleés.
A casa seva, podeu arribar a trobar coses raríssimes, com una geleé de fum, aigua de mar o aire, o altres amb un toc més xic, com la nova incorporació que farem d'aquí a pocs dies per als clients de la Fonda ( GELEÉ DE MALVASIA AMB OR DE 23KILATS).
La malvasia bé des de la illa de Lanzarote( El Grifo semi sec) i l'or, sabeny com és ell, pot venir de Dubait. Espero poder aplicar-ho en un plat que ting pensat. Aviat en tindreu el resultat .
Es dedica amb ment, cos i ànima a un dels seus oficis preferit, encara que no sigui el que ha estudiat, les confitures i les geleés.
A casa seva, podeu arribar a trobar coses raríssimes, com una geleé de fum, aigua de mar o aire, o altres amb un toc més xic, com la nova incorporació que farem d'aquí a pocs dies per als clients de la Fonda ( GELEÉ DE MALVASIA AMB OR DE 23KILATS).
La malvasia bé des de la illa de Lanzarote( El Grifo semi sec) i l'or, sabeny com és ell, pot venir de Dubait. Espero poder aplicar-ho en un plat que ting pensat. Aviat en tindreu el resultat .
No deixeu de visitar la seva web, i ben segur us sorprendrà.
Una abraçada MANU
Una abraçada MANU
No hay comentarios:
Publicar un comentario